אז נכון, אפשר לצפות בפורומים ובתגובות באופן חופשי גם אם אינכם משתמשים רשומים. אבל, אם תרשמו תוכלו:
להרשם לדיונים שמעניינים אותכם ולקבל עדכונים
לקבל עדכונים כאשר ענו או הגיבו לשאלות שלכם
לסמן נושאים כמועדפים
לפתוח דיונים חדשים או להגיב ללא צורך במילוי פרטים או CAPTCHA
הצטרפו לקהילה הגדולה ביותר בישראל לחשבונאות
הצטרפו לקהילה פעילה עם אלפי משתמשים הממוקדים לנושאי חשבונאות.
אתר סטאז'ר שם לעצמו למטרה לשפר את הידע המצוי בפני סטודנטים לחשבונאות, מתמחים בראיית חשבון ורואי חשבון באמצעות הנחלת ידע שנצבר אצל מתמחים בתקופת ההתמחות ואצל רואי חשבון במשרד בו הם עובדים או עבדו בעבר.
היי,
שלום לכולם,
פעם ראשונה שאני נעזר בפורומים כאן ולכן אשמח מאוד לעזרתכם.
הינני לומד באוניברסיטת תל אביב, יש לי נתונים די גבוהים ואני ניצב בפרשת דרכים לגבי ההתמחות שלי. יש לי אופציה להתמחות ברוב החברות בביג 4 אך לאחרונה מתחיל לעניין אותי האופציה של להתמחות בחברה עסקית/מפעל עסקי.
אשמח לשמוע מה ״יותר נחשב/יוקרתי״ (ואשמח אם לשאלה זו יענו אנשים כבר ניסיון בשוק העבודה אשר יודעים מבפנים מה באמת יותר כדאי) ומה יתרונות והחסרונות בהתמחות בחברה עסקית.
תודה ענקית לעוזרים
מיכה
said
לא בכל חברה ניתן להתמחות שנתיים. במשרד גדול יש לך אפשרויות ניוד (בין תיקים ובין מחלקות) בחברה אין. ממשרד תוכל להגיע לכל מקום, מה שלא ניתן לומר על חברה. ממליץ לפחות שנה לעשות בביקרות במשרד גדול (ביג 4).